Ga naar de inhoud

U gaat automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, als u een abonnement aanschaft.

 1. Business Plan Ontwikkeling: Hulp bij het opstellen van een uitgebreid businessplan, inclusief marktonderzoek, concurrentieanalyse, financiële projecties en strategische planning.

 2. Juridisch Advies: Advies over juridische entiteitsvorming, intellectueel eigendom, contracten en naleving van regelgeving.

 3. Financieel Advies: Begeleiding bij het opzetten van boekhoudsystemen, budgettering, cashflowbeheer, belastingadvies en financieringsopties.

 4. Marketingstrategieën: Ontwikkeling van marketingplannen, brandingadvies, online en offline marketingstrategieën, sociale media management en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

 5. Productontwikkeling en -testen: Assistentie bij het ontwikkelen van producten of diensten, prototypebouw, marktonderzoek en gebruikerstesten.

 6. Technische Ondersteuning: Advies over technologiekeuzes, softwareontwikkeling, website- en app-ontwerp en -ontwikkeling.

 7. Netwerken en Partnerschappen: Faciliteren van netwerkmogelijkheden, het aangaan van samenwerkingsverbanden en het opbouwen van relaties met investeerders, mentors en andere ondernemers.

 8. Mentorschap en Coaching: Persoonlijke begeleiding en coaching door ervaren ondernemers om strategische beslissingen te nemen en obstakels te overwinnen.

 9. Financieringsbegeleiding: Hulp bij het identificeren van financieringsbronnen, het opstellen van investeringsvoorstellen en het pitchen aan investeerders of geldschieters.

 10. Risicobeheer: Identificatie van potentiële bedrijfsrisico’s en ontwikkeling van strategieën om deze te beheren en te minimaliseren.

 11. Marktanalyse en -onderzoek: Diepgaand onderzoek naar de doelmarkt, klantsegmentatie, trends en groeimogelijkheden.

 12. Pitch Deck Ontwikkeling: Hulp bij het creëren van overtuigende presentaties voor investeerders, inclusief verhaallijn, visuals en financiële gegevens.

Alle diensten zijn los verkrijgbaar, neem contact op met Start-Up Business Support voor meer informatie.