Ga naar de inhoud

Marketing

Marketing

Als startende ondernemer is het cruciaal dat u de markt waarin u gaat beginnen verkent of laat verkennen. Dit is essentieel voor uw swot analyse ( uw kracht, zwakte, kansen en bedreigingen). Marketing is net zo essentieel voor een bedrijf als de administratie is voor een bedrijf. Veel ondernemers weten niet of hun ”nieuwe” product of dienst de markt kan betreden. Of erger nog: Hoe pak ik dit aan? 

Start-Up Corporatie maakt complete marketingplannen en kunnen deze voor u uitvoeren.

services

Dit zijn de verschillende marketingdiensten waarmee u geholpen kan worden.

Online Marketing

Met online marketing wordt ervoor gezorgd dat campagnes optimaal worden opgezet om zoveel mogelijk resultaat eruit te krijgen.Social Media Marketing

De kracht van social media zit hem in de vele specifieke targeting-opties. Social ondersteunt op constructieve wijze u content marketing- en conversiegerichte campagnes.


Offline Marketing

Offline Marketing staat in het teken van het designen van verschillende logo's, flyers, visitekaartjes etc. 

FAQ

Hoeveel gaat marketing kosten per uur?

Per klant zijn er andere plannen nodig, dat niet direct in een uurtarief zich uitdrukt. Daarom wordt marketing in pakketten aangeboden.

Met welke vormen van marketing kan je ons helpen?

Er kan geholpen worden met offline en online marketing en social media marketing. Offline marketing kan in combinatie met het helpen designen van flyers, visitekaartjes etc.

Wat is het veschil tussen offline en online marketing?

Offline marketing gaat over flyeren, visitekaartjes uitdelen en met mensen praten. Daarin wordt er coaching gegeven.

Online marketing gaat over het opzetten van Google Ads campagnes, waarin je conversies gaat meten. Er wordt hierbij geholpen met de hele opzet van de campagnes tot aan het meten van conversies.

Hoelang blijft Start-Up corporatie betrokken met de ondernemers?

Na het voltooien van de installatie en het aanbieden van het marketingmateriaal, kunt u nog 14 dagen bij ons terecht met vragen.

Als u wilt dat er altijd toezicht wordt gehouden en dat de campagnes volledig beheerd gaan worden, dan tot het einde van het contract.